Het Restaurant op de Veluwe.

Ons Lagerhuys is hèt restaurant waar je uit bent en je tegelijkertijd helemaal thuis voelt. Gezellig en gemoedelijk, dat is de sfeer! Gekoppeld aan een uitstekende keuken. U kunt zowel binnen als buiten of in de serre genieten.

Wij hebben een prettige kaart samengesteld met voor ieder wat wils, al is onze chef-kok Marcel altijd bereid om naar uw wensen te koken. En dagelijks laat hij zijn fantasie de vrije loop, dus laat u gerust eens verrassen.Kip

Restaurant Ons Lagerhuys is in de zomermaanden 7 dagen per week geopend. Tijdens de wintermaanden zijn we op maandag gesloten. Kijk voor de actuele openingstijden rechts onderaan de website.

Onze keuken gebruikt graag streekproducten en speelt in op bijna elk seizoen. Juist met verse ingrediënten kook je lekkerder is onze filosofie, vandaar dat u altijd bij ons seizoensproducten vindt: van heerlijke salades, asperges en mosselen tot interessante wildgerechten.

Probeer tijdens de lunch eens de awardwinning uitsmijter van eigenaar Arthur Vos. Met dit recept won Arthur het NK uitsmijter bakken. In ons restaurant kunt u de gewonnen beker bewonderen. Arthur demonstreert het bakken van zijn uitsmijters in deze filmpjes. Klik hier om de filmpjes te bekijken.

scribble

Informeel en professioneel

Ons Lagerhuys biedt gastvrijheid, kwaliteit en gelegenheid om op een ‘andere manier’ te vergaderen.IMG_3844

Onze Boskamer is een vergaderruimte voor 15 personen, onze serre kan 25 personen herbergen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het restaurant- en bargedeelte om te vergaderen.

U kunt overal in onze accommodatie vrij gebruik maken van internet.

Wilt u gebruik maken van lunch en/of diner, dan berekenen wij geen huur voor de desbetreffende ruimte.scribble